Brann- og lydprosjektering

Vi sikrer ditt bygg mot brann og støy

Brann- og lydprosjektering av er en viktig del av byggeprosessen. Dette involverer å planlegge og designe systemer og løsninger, som sikrer at bygget er sikkert og godt beskyttet mot brann og støy.

Brannprosjektering består i å planlegge brannsikringstiltak, som brannvarsling, rømningsveier, sprinkleranlegg og brannslokningsutstyr. Formålet er å hindre brann i å oppstå og sikre at beboere og brukere av bygget kan komme seg ut sikkert dersom det skulle oppstå en brann.

Lydprosjekteringen innebærer å planlegge lydisolasjon og lydabsorbering i bygget, slik at støy fra omgivelsene og fra interne kilder, som ventilasjon og musikk, ikke blir forstyrrende. Dette er spesielt viktig i bygg med mange leiligheter, eller rom med ulike funksjoner, for å sikre at beboere og brukere kan ha et godt lydmiljø.

Du bør alltid involvere kvalifiserte fagfolk i brann- og lydprosjekteringen av et bygg. Her har vi kompetansen til å hjelpe deg på best mulig måte.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.