3D-skanning

3D-skanning av bygg for arkitekter og andre byggeaktører

Vi tilbyr 3D-skanning av bygg til andre arkitekter og byggeaktører for oppfølging på byggeplasser. Dette innebærer opptegning av eksisterende bygg, men vi kan også utføre tjenesten når det gjelder planlagte tilbygg og andre utvidelser.

Denne tjenesten gir deg en unik mulighet til å få en nøyaktig digital kopi av bygget ditt, med alle detaljer og kurver. Skanningen gir deg en god oversikt over bygget, og du kan se det i 3D og rotere det i 360 grader for å få en bedre forståelse av hvordan det ser ut og fungerer.

En 3D-skanning kan også gi deg verdifulle data om bygget, som størrelse, form, volum og areal, som du kan bruke til å beregne kostnader, lage bud og planer og dokumentere tilstanden. Dette er spesielt nyttig dersom du skal utvide eller endre bygget, eller dersom du ønsker å ha en nøyaktig oversikt over bygget for å planlegge vedlikehold og reparasjoner.

Utstyret vi bruker leveres av Leica, og akkurat nå benytter vi oss av Leica BLK360. Dette innebærer at vi kan gjennomføre en fullstendig og nøyaktig 3D-skanning på kort tid. Kontakt oss i dag om du er en arkitekt eller byggeaktør i behov for 3D-skanning av ditt byggeprosjekt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.